Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/toptand.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/toptand.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/toptand.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Om personalet på klinikken i Rødovre og vores værdier
Vores personale står klar til at tage godt imod dig

Om personalet på klinikken

Personalet på klinikken i Rødovre udgøres af en tandlæge, en tandplejer og to klinikassistenter. Vi bor i stueetagen i ejendommen Ørbygaard, hvor vi har tre gode, lyse kliniklokaler indrettet med moderne udstyr.

“Fremragende og kompetent tandlæge, rekommanderes på det bedste.
glimrende klinik, tak for godt arbejde af svært tandproblem.” – Eik

“FANTASTISK tandlæge. Jeg fik for første gang nogensinde lavet et hul uden bedøvelse og det gik helt smertefrit. Top præssion og omhu.
Jeg er fast patient der nu!” – Henriette

“Det går hurtigt og helt smertefrit, og ikke mindst så er personalet rigtig venligt. Kan kun anbefales.” – Nikolaj

Jeg syntes, at alle skal vide, at tandlæge Raili Jeppesen er noget ud over det almindelige: HUN ER FREMRAGENDE. Raili har check på mennesker, der ligesom jeg har lidt af tandlægeskræk helt fra barnsben.” – Birgitte

Om Toptands værdier

Vi lægger vægt på altid at tilbyde dig den rette behandling, dvs. alle former for moderne tandbehandling med fokus på forebyggelse og tandbevarelse.

Vi benytter os altid af højeste kvalitet af udstyr og materialer og samarbejder med dygtige tandteknikkere. Løbende efteruddannelse og kompetenceudvikling er nøgleværdier for os.

Noget af det vigtigste for os er, at det er rart for dig at komme her. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at skabe en behagelig og afslappet atmosfære.

Om vores efteruddannelse

Vi mener, at løbende efteruddannelse er din sikkerhed for tidssvarende kvalitet.

Vi er meget bevidste om den hurtige udvikling indenfor moderne tandbehandling. Derfor er det naturligt for os med løbende efteruddannelse og dygtiggørelse.

Nedenfor kan du se et udpluk af de kurser mm., jeg har deltaget i de seneste år, og som alle er godkendt af Tandlægeforeningen som kompetencegivende.

Hvem vi er

Billede af Tandlæge Raili Jeppesen
Tandlæge Raili Jeppesen
Klik her for at læse mere om Raili Jeppesen
Camilla vores klinikassistent
Camilla, Klinikassistent
Camilla er udlært klinikassistent i vores klinik i 2014. Efter nogle år på andre klinikker er hun tilbage hos os fra august 2020.
Klinikassistent Arashdip
Arashdip, Klinikassistent
Startede som elev i klinikken 2012 og ansat som klinikassistent siden
Vores dygtige tandplejer Julie
Julie, Tandplejer
Julie er tandplejer og ansat i klinikken fra august 2020.