Tandlægeskræk | Vi tager hensyn til dig | Tandlæge Ralli Jeppesen
Tandlæge Raili Jeppesen header

Tandlægeskræk? Du er ikke den eneste. Vi kan hjælpe dig.

Rigtig mange mennesker lider af tandlægeskræk og er bange for at få til tandlægen, uanset hvilken tandbehandling, der er tale om. Nogle vil opleve at være nervøse, inden de skal til tandlægen. For andre er det en decideret skræk.

Vi oplever dagligt patienter, der lider af tandlægeskræk. Derfor har vi løbende udviklet os i at blive de allerbedste til at håndtere din frygt for at gå til tandlægen.

Vi tror, at årsagen ofte er dårlige erfaringer med tidligere tandlægebesøg. Vi tror derfor også, at den bedste måde at behandle tandlægeangst er ved at være hensynsfuld og sammen at finde et trygt behandlingsforløb.

Hensynsfuld tandlæge og smertefri behandling

Hos Tandlægerne Toptand vil du opleve, at der bliver taget store hensyn, hvis du lider af tandlægeangst. Når du kommer hos os første gang, giver vi os god tid til at lære dig at kende, så du føler dig tryg hos os.

Vi lægger stor vægt på smertefri tandbehandling. Vi vil være opmærksomme på dine behov, og hvordan vi hjælper dig bedst. Såfremt du ønsker det, kan du starte med en konsultation. Her kan du aftale med din tandlæge, hvordan din behandling bedst klares, så du kan føle dig tryg.

Vær åben omkring dit problem, så finder vi den rette løsning til netop dig.