Tandblegning i Rødovre | Effektiv og sikker | Tandlæge Ralli Jeppesen

Tandblegning i Rødovre – Vi giver dig et flot smil!

Et flot smil giver øget selvværd, men en gang imellem er det nødvendigt at hjælpe smilet på vej. Hos Tandlæge Railli Jeppesen tilbyder vi professionel og skånsom tandblegning i Rødovre.

Tandblegning i Rødovre

Hvide tænder med tandblegning – skånsomt og effektivt

Det er svært helt at undgå misfarvninger af dine tænder. Alt hvad du spiser og drikker i løbet af livet afgiver farve på dine tænder. Her er de helt store syndere rødvin, kaffe, the og cigaretter. 

Selv om du ikke ryger eller er den store kaffedrikker, vil farven på dine tænder også ændre sig som en naturlig del af det at blive ældre. 

Hvis du oplever, at misfarvning af dine tænder har nedsat dit selvværd og lysten til at smile, kan vores effektive og skånsomme tandblegning være løsningen for dig. 

Tandblegning hos tandlæge Railli Jeppesen

Vi starter altid med at lave en grundig forundersøgelse af dine tænder og dit tandkød for at finde ud af, om det er forsvarligt at blege dine tænder. Her vil du samtidig få information om den forventede effekt af tandblegningen, ligesom vi afstemmer forventninger forud for behandlingen. 

Hos Tandlæge Railli Jeppesen tilbyder vi to behandlingsformer:

Klinikblegning og hjemmeblegning.

Tandblegning på klinikken i Rødovre er den hurtige og effektive løsning, mens hjemmeblegning tager længere tid, men som til gengæld er en billigere løsning.

Uanset hvilken behandling du foretrækker tager vi klinisk foto af dine tænder forud for behandlingen og når behandlingen er afsluttet.

Tandlæge Raili Jeppesen header

Hvad koster tandblegning?

Prisen for en tandblegning afhænger af behandlingsformen.

  • Klinikblegning koster fra 3.200,- kr. 
  • Hjemmeblegning til 14 dage koster 2.800,- kr. 

Vores priser er er inkl. forundersøgelse, den professionelle tandblegning, samt afsluttende efterkontrol. 

Bestil tid til tandblegning

Overvejer du at få foretaget tandblegning bør du først kontakte os for at få professionel rådgivning. Vi er uddannet til at tage os af dine tænder og derfor er du altid i trygge hænder hos os.

Ring på telefon: 36 70 12 67 eller skriv en mail til tandlaegerne@toptand.dk og få professionel vejledning omkring tandblegning i vores hyggelige tandklinik i Rødovre

Hvad koster tandblegning?

Rygning samt indtag af farvet mad samt vin, kaffe mm. frarådes i perioden efter hjemme tandblegning, da dine tænder her vil være særligt modtagelig for nye farvestoffer. 

Kan dette ikke undgås, så vent to timer efter at skinnen er taget af. I hele behandlingsperioden anbefales det at undgå stærkt farvet mad og drikke.

Få svar på dine spørgsmål om tandblegning

Hvor ofte må jeg blege mine tænder?

Tandblegning bør ikke foretages oftere end hvert andet år, da der ellers vil være risiko for skader på tandemaljen.

Hvordan virker en tandblegning?

Når den aktive ingrediens i gelen, carbamid peroxid, nedbrydes, indlejres ilt i emaljen. Det er ilten, der bleger de misfarvede dele i tanden. Tandens struktur ændres ikke, kun tandens farve lysnes. Det bedste resultat af hjemmeblegning ser du efter 10-14 dage.

Hvor lang tid vil tænderne være hvide?

Det er meget afhængigt af din livsstil. Normalt holder blegningen mellem et og fire år, men et stort indtag af kaffe, te og rødvin samt rygning og dårlig mundhygiejne påvirker blegningens holdbarhed. Tænderne forbliver dog altid lysere end før behandlingen.

Er tandblegning skadeligt?

Hvis du har sunde, raske tænder, er det som udgangspunkt ikke skadeligt at få bleget tænder. Du bør dog altid få en tandlæge til at vurdere, om en tandblegning er mulig.

Hvor lang tid tager en tandblegning?

Tandblegning foretaget i vores klinik kan tage op til 2 timer, mens en hjemmeblegning tager omkring 14 dage. Det forventede resultat af begge behandlinger er identiske.

Kan alle typer tænder bleges?

Nej. Professionel blegning påvirker udelukkende den naturlige tandsubstans. Din tandlæge kan rådgive dig om, hvorvidt kroner og fyldninger skal udskiftes inden blegning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte klinikken på telefon: 36 70 1267 eller tandlaegerne@toptand.dk

Sundheds- og Miljøstyrelsens regler for tandblegning

Sundhedsstyrelsen lavede i 2012 reglerne for tandblegning om. Det betyder at blegning i dag kun må laves på tandklinikker. 

  • Blegning af tænder skal altid foregå med indledende undersøgelse og information hos en tandlæge. Herefter kan blegning foregå hjemme hos den enkelte person
  • Det er ikke tilladt at blege tænder med brintoverilte hos frisør eller kosmetolog 
  • Tandblegemidler med mere end 0,1% brintoverilte må ikke sælges i håndkøb i Danmark (mindst 3% er nødvendig for at blege tænder)
  • Blegning af tænder må ikke udføres på unge under 18 år
  • Personen skal have betænkningstid på min. 2 dage, før blegning må udføres
  • Der skal tages et klinisk foto hos tandlægen før og efter behandling.