Toptand Smertefri behandling

Smertefri behandling hos tandlægen

Selv i dag forbinder mange desværre et besøg hos tandlægen med smertefuld behandling. Måske er du en af dem.

Det er sandsynligvis et levn fra dengang, hvor tandlægebesøg foregik på en væsenlig mere primitiv måde. Sådan er forholdene heldigvis ikke længere, og i dag med moderne udstyr og med din tandlæges omhu er det muligt at lave selv større operationer uden den smerte, som mange frygter.

Men er smertefri behandling hos din tandlæge virkelig muligt?

Vi ved, at smertefri behandling er noget af det vigtigste for, at du som patient føler dig tryg. Du behøver ikke at have det skidt ved tanken om at blive stukket med en kanyle, for hos tandlægerne Toptand forstår vi din angst og tager stort hensyn hertil. Overalt hvor det kan lade sig gøre, bruger vi den mest smertefrie form for lokalbedøvelse. Med den er det næsten komplet smertefrit at blive stukket. Man kan heller ikke mærke, at man er bedøvet – bortset fra, at tanden er helt uden følelse.

Vi har stor erfaring med at håndtere personer med tandlægeangst, og som er nervøse for at få større behandlinger. Vi lover dig, at vi skaber trygge rammer for dig, og at du vil få så smertefri en behandling som muligt. Du kan læse mere om tandlægeangst her.