Rodbehandling Rødovre | Smertefri behandling | Tandlæge Ralli Jeppesen
Rodbehandling i Rødovre

Rodbehandling i Rødovre – med smertefri behandling

Rodbehandling lyder i sig selv smertefuldt, men hos Toptand har vi specialiseret os i, at kunne give så tæt på 100% smertefri behandling som muligt. Det er vi stolte over, for det skal være en god oplevelse for dig at gå til tandlæge!

Nedenunder kan du læse mere omkring, hvad en rodbehandling i realiteten er.

Hvad er en rodbehandling?

De fleste rodbehandlinger skyldes, at et cariesangreb (hul i tanden) når helt ind til nerven. Herefter trænger bakterier ind og giver betændelse i nerven. Når der er gået betændelse i tandens nerve, kan man miste tanden. Derfor er en behandling af tandens rod nødvendig, hvis man vil bevare tanden.

Når tandlægen foretager en rodbehandling af en tand, fjernes nerven, bakterier og dødt væv fra rodkanalen, hvorefter kanalen og efterfølgende hullet i tanden fyldes.

Efter ca. 6 måneder skal der tages stilling til den endelige behandling af tanden. Det vil ofte være nødvendigt at forsyne tanden med en tandkrone.

Du er altid velkommen til at ringe og høre mere.

Få lavet rodbehandling i Rødovre

Ønsker du at få foretaget en smertefri rodbehandling, så kontakt os for at få en konsultation. Vi er uddannet til at tage os af dine tænder, og derfor er du altid i trygge hænder hos os.​

Ring på telefon: 36 70 12 67 eller skriv en mail til tandlaegerne@toptand.dk og få professionel vejledning omkring rodbehandling i Rødovre.

Rodbehandling hos Tandlæge Raili Jeppesen
Anmeldelse af rodbehandling

“Fremragende og kompetent tandlæge, rekommanderes på det bedste.
glimrende klinik, tak for godt arbejde af svært tandproblem.” – Eik

rodbehandling hos Raili Jeppesen

“FANTASTISK tandlæge. Jeg fik for første gang nogensinde lavet et hul uden bedøvelse og det gik helt smertefrit. Top præssion og omhu.
Jeg er fast patient der nu!” – Henriette

Anmeldelse af rodbehandling hos tandlæge

“Det går hurtigt og helt smertefrit, og ikke mindst så er personalet rigtig venligt. Kan kun anbefales.” – Nikolaj

Anmeldelse af Tandlæge i Rødovre Raili Jeppesen

Jeg syntes, at alle skal vide, at tandlæge Raili Jeppesen er noget ud over det almindelige: HUN ER FREMRAGENDE. Raili har check på mennesker, der ligesom jeg har lidt af tandlægeskræk helt fra barnsben.” – Birgitte