Tandimplantat i Rødovre | Tandlæge Ralli Jeppesen

Tandimplantat hos Raili Jeppesen i Rødovre

Har du mistet en tand? Eller mangler du flere tænder? Eller har du en protese, som ikke kan sidde ordentligt fast? Så kan et tandimplantat være løsningen for dig.

Tandimplantat hos Raili Jeppesen Rødovre

Vi har stor erfaring med tandimplantater

Hos os er du i trygge hænder, når du vælger at få et tandimplantat. Alle behandlinger med implantater planlægges sammen med dig, så du er tryg og velinformeret. Vi sætter altid god tid af til sådanne behandlinger, og vi bruger ét af verdens mest anerkendte og gennemtestede implantatsystemer.

Vi har stor erfaring med tandimplantater i Rødovre og glæder os til at hjælpe dig med at genskabe den eller de tabte tænder, du skal have erstattet.

Hvad er et implantat?

Et implantat består af en titaniumskrue, der sættes i kæben, samt en
tandkrone ovenpå.

Hvordan foregår behandlingen?

Implantatet indsættes ved en lille operation, hvor
du er bedøvet i det aktuelle område i munden. Tandkødet er løftet lidt til side, og selve implantatet skrues fint på plads i kæbeknoglen. Bagefter sys tandkødet pænt sammen.

Herefter skal implantatet skal vokse sammen med kæbeknoglen og hele. Efter 3 måneder tager vi et røntgenbillede for at vurdere helingen og hvis alt er tilfredsstillende, får du sat en tandkrone på.

Hvad koster en tandimplantatbehandling?

En implantatbehandling er en stor og omfattende behandling. Prisen på en behandling vil altid være afhængig af det enkelte tilfælde.

Du vil altid inden en implantatbehandling få et overslag, således at du ved, hvad behandlingen vil koste dig.

Sygesikringen Danmark

Det er muligt at få tilskud fra Sygesikringen Danmark til en tandimplantatbehandling

Tandimplantat Priser

Bestil tid til konsultation

Overvejer du om en tandimplantat er noget for dig, bør du kontakte os for at få konsultation. Vi er uddannet til at tage os af dine tænder og derfor er du altid i trygge hænder hos os.​

Ring på telefon: 36 70 12 67 eller skriv en mail til tandlaegerne@toptand.dk og få professionel vejledning omkring tandimplantater i vores hyggelige tandklinik i Rødovre.

Kan alle få et tandimplantat?

Ved planlægning af et implantat vil du blive spurgt om din sygehistorie. Nogle sygdomme gør, at du ikke er egnet til denne type behandling.

Rygning kan også gøre det vanskeligere for et implantat at vokse godt nok sammen med knoglen.

Vi vil altid nøje gennemgå eventuelle risici med dig og du vil kun få tilbudt denne behandling, hvis den er til gavn for dig.

  Få svar på dine spørgsmål om tandimplantater

  “Fremragende og kompetent tandlæge, rekommanderes på det bedste.
  glimrende klinik, tak for godt arbejde af svært tandproblem.” – Eik

  “FANTASTISK tandlæge. Jeg fik for første gang nogensinde lavet et hul uden bedøvelse og det gik helt smertefrit. Top præssion og omhu.
  Jeg er fast patient der nu!” – Henriette

  “Det går hurtigt og helt smertefrit, og ikke mindst så er personalet rigtig venligt. Kan kun anbefales.” – Nikolaj

  Jeg syntes, at alle skal vide, at tandlæge Raili Jeppesen er noget ud over det almindelige: HUN ER FREMRAGENDE. Raili har check på mennesker, der ligesom jeg har lidt af tandlægeskræk helt fra barnsben.” – Birgitte

  Bestil tid til konsultation

  Overvejer du, om et tandimplantat er noget for dig, bør du kontakte os for en konsultation. Vi er uddannet til at tage os af dine tænder, og derfor er du altid i trygge hænder hos os.​

  Ring på telefon: 36 70 12 67 eller skriv en mail til tandlaegerne@toptand.dk og få professionel vejledning omkring tandimplantater i vores hyggelige tandklinik i Rødovre.

  Bestil konsultation til implantatbehandling