Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/toptand.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/toptand.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/toptand.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Tandimplantat i Rødovre | Tandlæge Ralli Jeppesen

Tandimplantat hos Raili Jeppesen i Rødovre

Har du mistet en tand? Eller mangler du flere tænder? Eller har du en protese, som ikke kan sidde ordentligt fast? Så kan et tandimplantat være løsningen for dig.

Tandimplantat Tandlæge Raili Jeppesen i Rødovre

Vi har stor erfaring med tandimplantater

Hos os er du i trygge hænder, når du vælger at få et tandimplantat. Alle behandlinger med implantater planlægges sammen med dig, så du er tryg og velinformeret. Vi sætter altid god tid af til sådanne behandlinger, og vi bruger ét af verdens mest anerkendte og gennemtestede implantatsystemer.

Vi har stor erfaring med tandimplantater i Rødovre og glæder os til at hjælpe dig med at genskabe den eller de tabte tænder, du skal have erstattet.

Hvad er et implantat?

Et implantat består af en titaniumskrue, der sættes i kæben, samt en
tandkrone ovenpå.

Hvordan foregår behandlingen?

Implantatet indsættes ved en lille operation, hvor
du er bedøvet i det aktuelle område i munden. Tandkødet er løftet lidt til side, og selve implantatet skrues fint på plads i kæbeknoglen. Bagefter sys tandkødet pænt sammen.

Herefter skal implantatet skal vokse sammen med kæbeknoglen og hele. Efter 3 måneder tager vi et røntgenbillede for at vurdere helingen og hvis alt er tilfredsstillende, får du sat en tandkrone på.

Tandimplantat Rødovre Tandlæge Raili Jeppesen

Hvad koster en tandimplantatbehandling?

En implantatbehandling er en stor og omfattende behandling. Prisen på en behandling vil altid være afhængig af det enkelte tilfælde.

Du vil altid inden en implantatbehandling få et overslag, således at du ved, hvad behandlingen vil koste dig.

Sygesikringen Danmark

Det er muligt at få tilskud fra Sygesikringen Danmark til en tandimplantatbehandling.

Bestil tid til konsultation

Overvejer du om en tandimplantat er noget for dig, bør du kontakte os for at få konsultation. Vi er uddannet til at tage os af dine tænder og derfor er du altid i trygge hænder hos os.​

Ring på telefon: 36 70 12 67 eller skriv en mail til tandlaegerne@toptand.dk og få professionel vejledning omkring tandimplantater i vores hyggelige tandklinik i Rødovre.

Kan alle få et tandimplantat?

Ved planlægning af et implantat vil du blive spurgt om din sygehistorie. Nogle sygdomme gør, at du ikke er egnet til denne type behandling.

Rygning kan også gøre det vanskeligere for et implantat at vokse godt nok sammen med knoglen.

Vi vil altid nøje gennemgå eventuelle risici med dig og du vil kun få tilbudt denne behandling, hvis den er til gavn for dig.

Få svar på dine spørgsmål om tandimplantater

Hvor lang tid tager en behandling?

Selve implantatet indsættes ved en lille operation, der varer ca. 1 time. Efter ca. 7 dage skal stingene fjernes, og så skal implantatet hele i tre måneder. Herefter vil du få sat en krone på.

Så ialt kan man sige, at det tager lidt over tre måneder at erstatte den mistede tand.

Er der bivirkninger ved et tandimplantat?

Nej, selve implantatet giver ingen bivirkninger.

Kan jeg spise efter operationen?

Ja, du kan spise helt normalt efter det første døgn. Du har selvfølgelig ikke noget at tygge med, der hvor implantatet sidder, men det gør ikke ondt. Du vil i øvrigt hurtigt vænne dig til også at bruge den side af munden.

Hvad må jeg efter operationen?

På selve operationsdagen skal du forholde dig i ro og først spise og tygge, når bedøvelsen er væk. Du skal undgå varm mad og drikke i det første døgn efter indsættelsen af implantatet. Den første uge efter operationen skal du
skylle munden med klorhexidin nogle gange om dagen. Kun sjældent er der behov for smertestillende medicin.

Hvor tit skal mit tandimplantat kontrolleres?

Implantater skal kontrolleres regelmæssigt – præcis som egne tænder skal. Det er utrolig vigtigt at holde tandkødet omkring implantatet og selve kronen på implantatet helt rent. Ca. hvert andet år vil man få taget et røntgenbillede af implantatet for at vurdere, om det fortsat sidder tilfredsstillende fast i knoglen.

Kan implantater blive afstødt?

Implantater afstødes ikke. Men man kan få betændelse omkring et implantat (periimplantitis) fuldkommen på samme måde, som det er muligt at få betændelse omkring en rigtig tand (parodontitis). Det skal behandles meget hurtigt og effektivt, så implantatet ikke går løs og mistes.

Er der et billigere alternativ til tandimplantat?

Hvis du mangler en tand, kan man i nogle tilfælde fremstille en
bro. Det er to kroner på hver side af den manglende tand, der selv erstattes med en svævende krone mellem de to bropiller.

En bro er en god løsning, når de to nabotænder er meget slidte eller for en stor dels vedkommende består af fyldninger. Man vil i hvert enkelt
tilfælde altid vælge den behandling, der er mest skånsom og bevarer mest muligt af de naturlige tænder.

Yder Sygesikringen Danmark tilskud til tandimplantat?

Ja, det er muligt at få tilskud til implantatbehandinger fra Sygesikringen Danmark. Hvor meget du kan få i tilskud afhænger af, hvilken gruppe du står i.

“Fremragende og kompetent tandlæge, rekommanderes på det bedste.
glimrende klinik, tak for godt arbejde af svært tandproblem.” – Eik

“FANTASTISK tandlæge. Jeg fik for første gang nogensinde lavet et hul uden bedøvelse og det gik helt smertefrit. Top præssion og omhu.
Jeg er fast patient der nu!” – Henriette

“Det går hurtigt og helt smertefrit, og ikke mindst så er personalet rigtig venligt. Kan kun anbefales.” – Nikolaj

Jeg syntes, at alle skal vide, at tandlæge Raili Jeppesen er noget ud over det almindelige: HUN ER FREMRAGENDE. Raili har check på mennesker, der ligesom jeg har lidt af tandlægeskræk helt fra barnsben.” – Birgitte

Bestil tid til konsultation

Overvejer du, om et tandimplantat er noget for dig, bør du kontakte os for en konsultation. Vi er uddannet til at tage os af dine tænder, og derfor er du altid i trygge hænder hos os.​

Ring på telefon: 36 70 12 67 eller skriv en mail til tandlaegerne@toptand.dk og få professionel vejledning omkring tandimplantater i vores hyggelige tandklinik i Rødovre.

Implantatbehandling Rødovre