Behandling hos din lokale tandlæge i Rødovre | Tandlæge Raili Jeppesen
God og smertefri behandling hos Raili Jeppesen

Almindelig tandpleje

Vi tilbyder alt indenfor almindelig tandpleje. I menuen under “behandling” vil du finde alle de behandlingstyper, vi tilbyder. Her vil du også kunne læse mere om de enkelte behandlinger og blive klogere på, hvad hver behandling tilbyder dig. Det er, så du kan føle dig klar og velinformeret, inden du kommer ind på klinikken.

Du er i centrum under din behandling

Hos os vægter vi højt, at vores patienter skal føle sig velinformerede og trygge. Det er vigtigt for os, at du til fulde forstår, hvilken behandling du modtager og hvorfor. Derfor vil vi altid have en løbende og afslappet kommunikation, om hvad vi foretager os og hvorfor og på et sprog, som du forstår.

Smerte

Vi er meget opmærksomme på, at du får en behandling med så få smerter som muligt og mindst muligt ubehag. Vi gør alt for, at du skal føle dig tryg, afslappet og veltilpas her hos Tandlæge Raili Jeppesen.

Vores tandklinik i Rødovre er lyst og venligt indrettet. Vi afsætter altid tid nok til at give dig en grundig behandling uden stress. Og vi kender mange metoder, der hjælper med til, at du mærker mindst muligt. Læs mere om lokalbedøvelse her: smertefri behandling.

Hos tandlægerne Toptand mener vi, at det skal være en god oplevelse at gå til tandlægen. Det sørger vi for i fællesskab med dig!

Behandlinger