Toptand-klinikkens-personale

Om personalet på klinikken

Personalet på klinikken i Rødovre udgøres af én tandlæge og to klinikassistenter. Vi bor i stueetagen i ejendommen Ørbygaard, hvor vi har tre gode, lyse kliniklokaler indrettet med moderne udstyr.

Om Toptands værdier

Vi lægger vægt på altid at tilbyde dig den rette behandling, dvs. alle former for moderne tandbehandling med fokus på forebyggelse og tandbevarelse.

Vi benytter os altid af højeste kvalitet af udstyr og materialer og samarbejder med dygtige tandteknikkere. Løbende efteruddannelse og kompetenceudvikling er nøgleværdier for os. Her kan du læse mere om personalets løbende efteruddannelse.

Noget af det vigtigste for os er, at det er rart for dig at komme her. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at skabe en behagelig og afslappet atmosfære.

Om vores efteruddannelse

Vi mener, at løbende efteruddannelse er din sikkerhed for tidssvarende kvalitet.

Hos Tandlægerne Toptand er vi meget bevidste om den hurtige udvikling indenfor moderne tandbehandling. Derfor er det naturligt for os med løbende efteruddannelse og dygtiggørelse. Begge tandlæger er flittige kursusdeltagere.

Nedenfor kan du se et udpluk af de kurser mm., vi hver især har deltaget i de seneste år, og som alle er godkendt af Tandlægeforeningen som kompetencegivende.

Hvem vi er

Tandlaege-Raili-Jeppesen
Tandlæge Raili Jeppesen
Klik her for at læse mere om Raili Jeppesen
Klinikassistent-Mia
Klinikassistent Mia
Startede som elev i klinikken i 2006 og ansat som klinikassistent siden
Klinikassistent Arashdip
Startede som elev i klinikken 2012 og ansat som klinikassistent siden