Toptand_tandlaegeskraek

Tandlægeskræk – et meget almindeligt fænomen

Rigtig mange mennesker lider af tandlægeskræk og angst for tandbehandling i en eller anden udstrækning. Nogle vil opleve at være nervøse inden de skal til tandlægen. For andre er det en decideret skræk.

Vi oplever dagligt patienter, der lider af dette. Derfor har vi løbende udviklet os i at blive de allerbedste til at håndtere din angst for at gå til tandlægen. Vi tror, at årsagen ofte er dårlige erfaringer med tidligere tandlægebesøg. Vi tror derfor også, at den bedste måde at behandle tandlægeskræk er ved at være hensynsfuld og sammen at finde et trygt behandlingsforløb.

Hensynsfuld og rar tandlæge og smertefri behandling

Hos Tandlægerne Toptand vil du opleve, at der bliver taget store hensyn, hvis du lider af tandlægeskræk. Når du kommer hos os første gang giver vi os god tid til at lære dig at kende, så du vil føle dig tryg hos os.

Vi lægger stor vægt på smertefri tandbehandling. Vi vil være opmærksomme på dine behov, og hvordan vi hjælper dig bedst. Såfremt du ønsker det, kan du starte ud med at få en konsultation. Her kan du aftale med din tandlæge, hvordan din behandling bedst klares, så du kan føle dig tryg.

Vær åben omkring dit problem, så finder vi den rette løsning til netop dig.