Tandkroner og broer – smukke og holdbare

Tandkroner er en kunstig erstatning af den synlige del af tanden. Moderne tandkroner vil ud over at forstærke tanden maksimalt også give et bedre kosmetisk indtryk, idet alt synligt materiale er tandfarvet og formet som en naturlig tand. En tandkrone eller en bro kan bestå udelukkende af porcelæn eller have en usynlig kerne af guld.

En bro erstatter en eller flere af de naturlige tænder. Den er lige som tandkroner fastgjort permanent til de tilstødende naturlige tænder (eller implantater). En kvalitetsbro vil både se naturlig ud og føles som ens egne oprindelige tænder.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores tandtekniske arbejde. Vi benytter os af danskfabrikerede tandkroner og broer, der er fremstillet efter de høje krav, der er fastsat gennem CE mærkning. Vi har et mangeårigt samarbejde med det samme, danske tandtekniske laboratorium, der sikrer dig en høj kvalitet. Vi kan derfor ikke tilbyde dig tandteknisk arbejde til discountpris – til gengæld ved vi, at vi leverer kvalitet. Se http://dentalaestetik.dk